Dogajalo se je

mag. Martin Lisec: Ohranjanje življenjskega ravnovesja (spletno predavanje)

10.03.2021

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno predavanje

OHRANJANJE ŽIVLJENJSKEGA RAVNOVESJA

Življenje je zelo dinamičen proces. Od slehernika zahteva, da je hkrati pozoren, da hkrati skrbi in usklajuje med seboj več različnih področij. Hkrati je potrebno skrbeti za osnovne potrebe, za osebni razvoj, za kakovostne odnose, za sprostitev, za notranjo trdnost. Za občutek, da “živimo svoje življenje” in se nam ne dogajajo stvari, na katere nimamo pravega vpliva, je zato nujno vzpostaviti življenjsko ravnovesje.

Na spletnem predavanju logoterapevta, mag. Martina Lisca, se bomo sprehodili skozi devet ključnih področij človekove eksistence: če jih skozi menjave časov ohranjamo v ravnovesju, dosegamo notranji mir in zadovoljstvo.

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si (prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja).

Kdaj: v sredo, 10. marca 2021, ob 18. uri

Kje: spletna aplikacija Zoom – prijavljeni boste povezavo prejeli na e-naslov*

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

*Spletno predavanje bo izvedeno v aplikaciji Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 051 279 632 (Tanja).

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice