Dogajalo se je

mag. Martin Lisec: Razvijanje in krepitev kljubovalne moči duha (spletno predavanje)

25.02.2021

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno predavanje

RAZVIJANJE IN KREPITEV KLJUBOVALNE MOČI DUHA

Ljudje imamo izvirno človeško sposobnost, da smo sposobni do določene mere kljubovati udarcem materialne, biološke, psihične ali pa socialne usode. Do njih lahko zavzamemo stališče in ravnamo človeško višje, kakor nas silijo ali izzivajo okoliščine. Ta sposobnost temelji na svobodi duha, ki ostaja do zadnjega diha, torej tudi v brezizhodnih položajih. Ta človekova zmožnost dokazuje, da nismo nikoli povsem odvisni od zunanjih razmer, ampak da lahko vedno sooblikujemo pot svojega življenja.

Na spletnem predavanju logoterapevta, mag. Martina Lisca, bomo razmišljali o tem, kako razvijati in kako krepiti kljubovalno moč duha.

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si (prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja). Prijave sprejemamo do četrtka, 25. 2., do 16. ure, oz. do zapolnitve prostih mest.

Kdaj: v četrtek, 25. februarja 2021, ob 18. uri

Kje: spletna aplikacija Zoom – prijavljeni boste povezavo prejeli na e-naslov*

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

*Spletno predavanje bo izvedeno v aplikaciji Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 051 279 632 (Tanja).

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice