Dogajalo se je

mag. Martin Lisec: Smisel v času ranljivosti (spletno predavanje)

04.11.2020

Večgeneracijski center Posavje vabi na predavanje

SMISEL V ČASU RANLJIVOSTI

Življenje, kakršnega smo bili vajeni, se je v letu 2020 ustavilo. V nas se ob vsem, kar doživljamo, odpirajo najgloblja bivanjska vprašanja. Ranljivosti se ljudje navadno bojimo … Po pomladanski smo ponovno v spirali covida. Jesenski covid ni enak pomladnemu. V ničemur. Predvsem ne v številkah. Niti v doživljanju. Spomladanski »covidčas« je bil dogodek, novica, sedaj je dejstvo, s katerim je in bo treba (pre)živeti. Osebno. Poslovno. Gospodarsko. Finančno.

Na spletnem predavanju logoterapevta mag. Martina Lisca bomo razmišljali o tem, kako iskati smisel v situaciji, v kateri smo se znašli, kako biti odgovorni in kako tudi v teh časih iskati v duši razloge za upanje in radost bivanja.

Predavanje bo izvedeno preko spleta, in sicer v aplikaciji Zoom. Aplikacija Zoom deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je povsem preprosta in je možna na računalniku, telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo. Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si. Prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja.

Kdaj: v sredo, 4. novembra 2020, ob 17. uri

Kje: spletna aplikacija Zoom – povezavo za dostop boste prijavljeni prejeli na e-naslov

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice