Dogajalo se je

POČITNIŠKE AKTIVNOSTI ZA OTROKE

09.07.2020

Večgeneracijski center Posavje v Krškem tudi letošnje poletje organizira brezplačne počitniške aktivnosti za otroke (od 7. leta starosti dalje), ki bodo potekale med poletnimi počitnicami od 29. 6. do 10. 7. 2020 (prva dva počitniška tedna) v dopoldanskem času, med 8. in 12. uro v VGC Posavje, na CKŽ 44.

Otroci se bodo lahko vključevali v različne športne, psihosocialne in družabne igre, čim več aktivnosti bomo skušali zagotoviti na prostem. Pripravili smo zanimiv program: v doživljajski delavnici bomo odpotovali na morje,  ustvarjali bomo z glino, naravnimi materiali, spoznavali umetnost risanja fresk, izdelali svojo žepno srečo, letečega zmaja, akvarij z ribicami … Obiskali bomo gozd in kmetijo s konji. Skupaj z mentorji bomo posneli krajše animirane in igrane filme, zadnji dan pa bomo zagotovo spet iskali skriti zaklad … Obleka in obutev otrok naj bo dejavnostim in vremenu primerna, otroci naj imajo s sabo tudi vodo v steklenički za večkratno uporabo in malico. Ker bomo aktivnosti poskušali v čim večji meri izvajati na prostem, naj ima otrok s sabo tudi kapo/klobuk ter sončno kremo z zaščitnim faktorjem.

Na vse počitniške dejavnosti je zaradi omejenega števila udeležencev OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA. Prosimo, da starši telefonsko prijavite otroke na aktivnosti (na telefon: 051 279 632) do petka, 26. 6. 2020, (do 12. ure). Sprejmemo lahko 25 otrok, upoštevali bomo vrstni red prijav.

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom upoštevamo vsa navodila NIJZ. V aktivnosti se bodo lahko vključili samo zdravi otroci z izpolnjeno in podpisano vpisnico ter izjavo o zdravju otroka v obdobju zadnjih 14 dni (podobno kot v šoli). Otroci naj podpisano izjavo prinesejo 1. dan vključitve s sabo, lahko pa starši pridete z otrokom in izjavo podpišete pri nas.

*Pridržujemo si pravico do spremembe programa v primeru neustreznih vremenskih razmer ali epidemiološke situacije, o čemer bomo prijavljene obvestili.

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice