Dogajalo se je

Potopisno predavanje Lidije Božič: HAWAII – BIG ISLAND – OTOK KONTRASTOV IN VISOKIH ENERGIJSKIH VIBRACIJ

25.03.2021

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno potopisno predavanje

HAWAII – BIG ISLAND – OTOK KONTRASTOV IN VISOKIH ENERGIJSKIH VIBRACIJ

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno potopisno predavanje, ki bo potekalo na Zoomu. Na Havaje nas bo popeljala Lidija Božič, ki je svojo izkušnjo na kratko strnila takole:

»Havaji niso bili na moji listi želenih potovanj, a ko se je zgodil klic delfinov, sem preprosto čutila in vedela, da želim in moram tja. Pot osebnostne rasti me je tako nepričakovano vodila na drug konec planeta, na sredo Tihega oceana, ki pokriva tretjino površine Zemlje. Premik v druge časovne pasove, energija otoka Hawaii - Big Island, energija »divjine« lave in mogočnega vulkana Kilauea – domovanje boginje Pele, stik z diamantno zavestjo na 4200 m visoki gori Mauna Kea, nenadne spremembe pokrajine, globine in moč veličastnega Pacifika, plavanje z angeli oceana - čudovitimi delfini (spinerji, bottle nose, pilot whales), sproščujoča tropska klima, veličastne mavrice, velikanska starodavna drevesa, tropski gozd z ogromnimi monsterami in velikimi slapovi, peščene plaže črne mivke, želve, živahni gekončki, najdišča peridota, plantaže kave, makadamije, veliki avokadi, tropsko sadje, magični sončni zahodi ter »aloha spirit« so me prevzeli bolj kot bi si sploh lahko zamislila; so darila stvarstva, ki so me popeljala v lastne globine, odstrla nove perspektive in se zasidrala globoko v mojo zavest za vedno. Hawaii so izkušnja, ki me je spremenila in premaknila v višjo dimenzijo radostnega, kreativnega življenja. Srčno vabljeni, da skupaj obiščemo slikovit Big Island in zaplavamo z delfini!«

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si (prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja). Prijave sprejemamo do četrtka, 25. 3., do 15. ure, oz. do zapolnitve prostih mest.

Kdaj: v četrtek, 25. marca 2021, ob 19. uri

Kje: Zoom – prijavljeni boste povezavo prejeli na e-naslov*

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

*Spletno predavanje bo izvedeno preko videokonferenčnega sistema Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 051 279 632 (Tanja).

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice