Dogajalo se je

Potopisno predavanje: SEDEM TISOČ KILOMETROV PO AVSTRALIJI

21.01.2021

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno potopisno predavanje

SEDEM TISOČ KILOMETROV PO AVSTRALIJI

Vabimo vas na spletno potopisno potovanje po Avstraliji s Sonjo Poznič Cvetko, ki je potovanje na kratko strnila takole:

"Ogromna Avstralija nas je gostila skoraj dva meseca in nam na sedem tisoč kilometrih razkrila svoje raznolikosti. Obiskali smo stolpnice velikih mest, obalne promenade in dih jemajoče plaže. Od juga proti severu smo se odpravili skozi polpuščavsko osrčje kontinenta, se srečali s praznino pokrajine, staroselsko kulturo, rudniki opala, šolo na daljavo in cestnimi vlaki. Po prihodu v trope smo ob krokodilih praznovali prvi rojstni dan, pokukali pa tudi v podvodni svet nad koralnim grebenom. Približali so se nam pingvini, koale, kenguruji, kuščarji, muhe in celo kazuar. Zamenjali smo več časovnih pasov in podnebij in tudi pogled na življenje."

Število mest je omejeno. Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si (prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja). Prijave sprejemamo do četrtka, 21. 1., do 12. ure, oz. do zapolnitve prostih mest.

Kdaj: v četrtek, 21. januarja 2021, ob 18. uri

Kje: spletna aplikacija Zoom – prijavljeni boste povezavo prejeli na e-naslov*

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

*Spletno predavanje bo izvedeno v aplikaciji Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 051 279 632 (Tanja).

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice