Dogajalo se je

Predavanje Jerneje Jošar: Z naravnimi pripravki do zdravega vrta

10.04.2019

Večgeneracijski center Posavje vabi na

PREDAVANJE JERNEJE JOŠAR: Z NARAVNIMI PRIPRAVKI DO ZDRAVEGA VRTA

Jerneja Jošar, univ. dipl. inženirka agronomije je svoj košček raja našla v Ljubljani, kjer je s poslovnim partnerjem uredila ljubko vrtnarijo Vrtnarska hiša. Na ekološkem vrtičku prireja delavnice in izobraževanja, s prodajnim programom pa poskrbi, da imajo ekološki vrtičkarji na voljo vse, kar potrebujejo. Piše članke za različne tiskane in elektronske medije, predava, je osebna svetovalka in že vrsto let ureja ter načrtuje zasaditve trajnostnih vrtov in balkonov. Je tudi avtorica knjig Ekološko vrtnarjenje za vsakogar, Vrtnarimo z Jernejo, Moj vrt je lahko balkon in najnovejše Z Jernejo do zdravega vrta.

Ko se v naravi poruši ravnotežje in se moramo spopasti z boleznimi in škodljivci na naših rastlinah, lahko posežemo po naravnih pripravkih, ki jih naredimo iz samoniklih rastlin, dišavnic in zelišč, tudi vrtnin in eteričnih olj.

Na predavanju boste izvedeli katere so najpogostejše bolezni in škodljivci, ki ogrožajo vrtnine, kako jih prepoznamo, iz katerih samoniklih in gojenih rastlin lahko pripravimo pripravke, kako in kdaj jih uporabimo …

Kdaj: v četrtek, 11. aprila 2019, ob 17. uri

Kje: Osnovna šola Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki (Gorjanska cesta 2)

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice