Dogajalo se je

Predavanje mag. Martina Lisca: Vzgoja za odgovornost

30.03.2021

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno predavanje

VZGOJA ZA ODGOVORNOST

Odrasli imamo do otrok nalogo in odgovornost, da jih vzgajamo: z besedo, spodbujanjem, predvsem pa z zgledom. Vzgoja je v prvi vrsti res naloga staršev, učiteljev in vzgojiteljev, toda nismo daleč od resnice, če rečemo, da je vzgoja naloga vseh, kajti vsi soustvarjamo okolje, bivanjski humus, v katerega se vraščajo in iz katerega rastejo otroci. Zdi se, da so se ljudje v preteklih časih tega bolj zavedali.

Na spletnem predavanju bo mag. Martin Lisec skozi perspektivo logoterapije Viktorja Frankla razmišljal predvsem o tem, kako danes otroke vzgajati za samostojnost in odgovornost ter kako tudi v odrasli dobi skrbeti za osebno rast v smeri odgovornosti.

Kdaj: v torek, 30. marca 2021, ob 18. uri

Kje: spletna aplikacija Zoom – prijavljeni boste povezavo prejeli na e-naslov*

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si (prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja).

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

*Spletno predavanje bo izvedeno v aplikaciji Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 051 279 632 (Tanja).

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice