Dogajalo se je

Pretočnost za zdravje (spl. predavanje Tannje Yrska)

10.02.2021

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno predavanje

PRETOČNOST ZA ZDRAVJE

Naše zdravje je povezano s stanjem našega telesa, uma, čustev in duha. Vsi vidiki našega bitja so med seboj prepleteni in vplivajo drug na drugega. Pretočnost energije na vseh nivojih pa je temelj zdravja.  Na predavanju bomo spoznavali, kako lahko sami skrbimo za pretočnost energije: z naravnimi viri, ki jih ponuja gozd, minerali, esencami (npr. Bachovimi), s pravilno prehrano in skrbjo zase. Predvsem pa se bomo osredotočili na metodo čuječnosti – aktivno pozornost zavedanja sebe v sedanjem trenutku.

Predavanje bo vodila Tannja Yrska, univ. dipl. ing. gozdarstva, izvajalka programa gozdne pedagogike in gozdne terapije.

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si (prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja).

Kdaj: v sredo, 10. februarja 2021, ob 10. uri

Kje: spletna aplikacija Zoom – prijavljeni boste povezavo prejeli na e-naslov*

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

*Spletno predavanje bo izvedeno v aplikaciji Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 051 279 632 (Tanja).

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice