Dogajalo se je

Simulacija zaposlitvenega razgovora

03.05.2020

Večgeneracijski center Posavje vabi na

SIMULACIJO ZAPOSLITVENEGA RAZGOVORA

Še nikoli niste bili na razgovoru za službo ali pa je od tega že zelo dolgo in vas skrbi, kako bi se odrezali? Pred vami je odlična priložnost za nove izkušnje in povratno informacijo o tem, kako bi se izkazali na zaposlitvenem razgovoru.

Predstavitev na zaposlitvenem razgovoru je, poleg znanj in kompetenc, eden izmed ključnih dejavnikov, na podlagi katerih se delodajalec odloči za zaposlitev določene osebe. Na zaposlitveni razgovor se je možno in potrebno ustrezno pripraviti. V simulaciji zaposlitvenega razgovora boste lahko preizkusili svojo pripravljenost, spoznali strukturo razgovora, izvedeli najpogostejša vprašanja delodajalcev in dobili nekaj nasvetov, kako se čim bolj učinkovito predstaviti. Simulacija bo potekala individualno, na koncu pa boste prejeli povratno informacijo o celotnem postopku.

Kdaj: Točni datum in ura bo določena na podlagi dogovora med izvajalcema in udeleženci.

Kje: Simulacija bo potekala individualno preko spleta, v aplikaciji Zoom ali Skype.

Število mest je omejeno, zato je obvezna predhodna prijava na info@vgc-posavje.si. Prijave sprejemamo do četrtka, 23.4. 2020, oz. do zapolnitve prostih mest. Da bi lahko simulacija potekala čim bolj kvalitetno, vas prosimo, da v prijavi zapišete tudi področje oz. naziv delovnega mesta, ki bi ga v prihodnje želeli opravljati.

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice