Dogajalo se je

Spletno druženje Kulturni utrinki ob mednarodnem dnevu žena

08.03.2021

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno druženje

KULTURNI  UTRINKI

Skozi zgodovino se je vloga žensk v družbi spreminjala in številni avtorji in avtorice so zapisovali zgodbe in pesmi o življenju žensk. V marcu praznujemo mednarodni dan žensk ter materinski dan. Zato bomo tokratne kulturne utrinke posvetili ženskam v literaturi.

Na srečanju bomo prebirali prozo in poezijo o ženskah – delili bomo zgodbe, ki so se nas posebej dotaknile, nas nagovorile, morda pretresle in v nas odprla prostor za premišljevanje …

Udeleženke in udeležence srečanja vabimo, da na kratko predstavite delček literature na temo žensk, tisto, kar radi prebirate, oziroma ste prebrali ter bi to želeli podeliti z drugimi. Prijazno povabljeni, da podelite z nami tudi tisto, kar ste morda ustvarili sami …

Srečanje bo potekalo: v ponedeljek, 8. marca 2021, ob 18. uri

Kje: spletna aplikacija Zoom – prijavljeni boste povezavo prejeli na e-naslov*

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si (prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja).

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

*Spletno predavanje bo izvedeno v aplikaciji Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 051 279 632 (Tanja).

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice