Dogajalo se je

Spletno druženje KULTURNI UTRINKI

09.02.2021

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno druženje

KULTURNI  UTRINKI

Kultura ni  »nekaj zunaj nas« in ni le spomin ob kulturnem prazniku. Kultura je živa, vsak dan, ko smo prijazni drug z drugim. Ustvarjamo in živimo jo, kadar se obračamo vase in prisluškujemo dobremu. Kultura naslavlja našo človeškost in človečnost. Tone Pavček je rekel: "Šele notranje življenje človeka res dela človeka."

Zato vas ob kulturnem prazniku vabimo, da se nam pridružite na Kulturnih utrinkih. Dogodek je namenjen druženju, pomenkovanju, branju, recitiranju ... Vabljeni, da predstavite svojo najljubšo knjigo, preberete najljubši odlomek, najljubšo poezijo ali podelite z nami tisto, kar ste ustvarili sami …

Slovenci imamo bogato kulturno dediščino in namenjena je vsem nam. Naj živi v nas, da bomo na svoji zemlji in v svojem jeziku živeli v miru z vsemi narodi. Tako bomo najlepše uresničevali Prešernovo veličastno misel o kulturi miru, ki nas nagovarja v slovenski himni.

Srečanje bo potekalo: v torek, 9. januarja 2021, ob 18. uri

Kje: spletna aplikacija Zoom – prijavljeni boste povezavo prejeli na e-naslov*

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si (prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja).

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

*Spletno predavanje bo izvedeno v aplikaciji Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 051 279 632 (Tanja).

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice