Dogajalo se je

Spletno predavanje: AROMATERAPIJA V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

26.01.2021

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno predavanje

AROMATERAPIJA V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

Na interaktivnem spletnem predavanju bomo spoznali kaj je aromaterapija, kako jo uporabljati in vpeljati v naš vsakdanjik. Uvodni del predavanja bo namenjen podrobnejši obravnavi eteričnih olj (kaj so eterična olja, varnost in kontraindikacije, koncentracije eteričnih olj, varna uporaba za otroke), podrobneje bomo pogledali pet osnovnih eteričnih olj, ki jih lahko uporabimo v različnih aromaterapevtskih pripravkih ter spoznali, na kakšne načine lahko eterična olja uporabimo kot podporno sredstvo za krepitev imunskega sistema in lajšanje stresa v teh turbulentnih časih. Prav tako bomo na predavanju namenili nekaj besed hidrolatom, ki so vsestranski za uporabo. Prejeli bomo recepte za pripravo domače aromaterapevtske kopeli, nosnega inhalatorja, olja in mazila ter nasvete za učinkovite zračne difuzije, primerne za vsakodnevno uporabo.

O predavateljici:

Maja Vodan, aromaterapevtka in svetovalka za naravno kozmetiko, je po izobrazbi diplomirana ekonomistka, po duši ljubiteljica aromaterapije in oboževalka vsega naravnega. Svoje strokovno izobraževanje trenutno dopolnjuje s študijem fizioterapije. Z aromaterapijo in naravno kozmetiko se ukvarja že več kot sedem let, poleg domačih izobraževanj je opravila številna strokovna izobraževanja tudi v tujini. Je avtorica številnih spletnih tečajev za naravno kozmetiko in aromaterapijo. Za seboj ima izvedenih več kot 150 fizičnih delavnic in predavanj s področja naravne kozmetike in aromaterapije.

Število mest je omejeno. Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si (prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja). Prijave sprejemamo do ponedeljka, 25. 1., oziroma do zapolnitve prostih mest.

Kdaj: v torek, 26. januarja 2021, ob 18. uri

Kje: spletna aplikacija Zoom – povezavo za dostop prijavljeni prejmejo na e-naslov*

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

*Spletno predavanje bo izvedeno v aplikaciji Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 051 279 632 (Tanja).

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice