Dogajalo se je

Spletno predavanje: REFLEKSOLOGIJA DLANI ZA ZDRAVJE DIHAL

14.01.2021

Večgeneracijski center Posavje vabi na spletno predavanje

REFLEKSOLOGIJA DLANI ZA ZDRAVJE DIHAL

Vabljeni na brezplačno spletno predavanje, na katerem se bomo po kratki predstavitvi delovanja refleksologije učili izvajanja praktičnih masažnih tehnik. Samomasaži refleksoloških con bomo dodali stimulacijo akupresurnih točk, pomembnih za ohranjanje vitalnosti dihalnega sistema in hitrejšo regeneracijo po prestani bolezni dihal. Izvedeli bomo, katera hrana in pijača podpira naša dihala in imunski sistem in katere telesne in dihalne vaje so nam v pomoč, da lažje in globlje zadihamo.

Predavala bo klinična refleksologinja Marjana Škerbenc.

Število mest je omejeno. Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si (prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja). Prijave sprejemamo do srede, 13. 1., oz. do zapolnitve prostih mest.

Kdaj: v četrtek, 14. januarja 2021, ob 18. uri

Kje: spletna aplikacija Zoom – prijavljeni boste povezavo prejeli na e-naslov*

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!

*Spletno predavanje bo izvedeno v aplikaciji Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 051 279 632 (Tanja).

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice