Dogajalo se je

Zimski pohod na Šentvid

19.02.2020

Društvo Šola zdravja (podružnica Brežice) in Večgeneracijski center Posavje vabita na

ZIMSKI POHOD NA ŠENTVID – SVETI VID NAD ČATEŽEM OB SAVI

Na tokratnem zimskem pohodu se bomo odpravili na 386 metrov nadmorske višine, in sicer na Šentvid. Šentviška gora se nahaja nad vasjo Čatež ob Savi pri Brežicah. Na vrhu se ponuja čudovit razgled na Brežice in okolico, v cerkvici svetega Vida pa lahko pozvonimo na zvon želja.

Zbrali se bomo na parkirišču pred »motelom« na Čatežu ob 8.45. Šli bomo po daljši, krožni poti in se vrnili na izhodišče čez vas Čatež. Hojo bomo prilagodili gibalnim sposobnostim pohodnikov. Cilj pohoda je hoja ter gibanje v naravi in ne kraj, kamor bi želeli priti. Pohod bo trajal največ 3 ure.

Kdaj: v četrtek, 20. februarja 2020, od 8.45 do 12. ure.

Kje: zbor na parkirišču pred »motelom« na Čatežu ob 8.45

Zaradi lažje organizacije je obvezna prijava. Prosimo, pokličite na telefonsko številko 051 279 632 ali pišite na info@vgc-posavje.si.

Primerno se oblecite in obujte, s sabo lahko vzamete pohodne ali palice za nordijsko hojo, vodo ali topel napitek in kakšen prigrizek. Pohod bo v vsakem vremenu, odpovedan bo samo v primeru močnega dežja ali močnega sneženja.

*Na pohod greste na lastno odgovornost in ste seznanjeni z zahtevnostjo pohoda ter izpolnjujete zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.*

Vse objave
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
Ljudska univerza Krško javna organizacija za izobraževanje odraslih v Posavju, Brezplačna izobraževanja, Delavnice
Evropski socialni sklad

Naročite se na e-novice